BLACKPOINT PARFUMS

WEBSHOP GESLOTEN VAN 20-7-2021 TOT 20-8-2021

Bij NagelStudio SGnailStyling kunt U naast manicure- en kunstnagelbehandelingen nu ook terecht voor de heerlijke kwaliteits parfums van Blackpoint. Wilt u zelf ervaren hoe geweldig de geuren ruiken? Kom dan langs tijdens mijn openingstijden om uzelf te laten overtuigen door deze geweldige geuren.

Helaas blijft parfum voor velen onbetaalbaar. Prijzen rond de 40 en 80 Euro zijn tegenwoordig geen uitzondering meer. Daar is nu verandering in gekomen!! Blackpoint is er in geslaagd hoogwaardige parfum’s aan te bieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Waarom zouden we meer betalen dan nodig is?

Wat kunnen de parfums van BlackPoint voor u betekenen?

  • Dezelfde geur als u gewend bent, maar dan in een andere verpakking;
  • Hoog parfum gehalte waardoor de geuren lang blijven ruiken;
  • Groot assortiment (ca. 200 verschillende geuren);
  • Al vanaf € 13,50 i.p.v. het veelvoudige;
  • De Blackpoint parfums zijn hoogwaardige synoniemen van de geuren die je bij de lokale parfumeriën koopt.

Parfums van Blackpoint
Blackpoint parfums zijn hoogwaardige synoniemen van de geuren die je bij de lokale parfumerieën koopt.

De parfumolieën die worden gebruikt voor de productie van de parfums, verkocht door Blackpoint, worden geïmporteerd vanuit Frankrijk. Er worden bijna 3500 ruwe materialen en stoffen gebruikt en er wordt geproduceerd volgens de beste technologie! In iedere geur is voorzien van een extreem hoog parfumgehalte. Voordat de parfums van Blackpoint bij de klanten komen, worden ze uitgebreid getest door de meest ervaren scheikundigen en experts in het centrum van de productiefabriek in Ankara.

De Blackpoint parfums zijn ook klinisch getest en gebleken is dat de parfums niet schadelijk zijn voor de gezondheid van mens en dier. De parfums worden dan ook geproduceerd met toestemming van het Ministerie van Volksgezondheid en hebben het kwaliteitsstempel van de staat!

Echte parfums, GEEN NEP!
Graag wil ik benadrukken dat de Blackpoint parfums geen NEP parfums zijn die je in vele vakantielanden tegenkomt of die in Nederland op de markt voor +/- € 5,- verkocht worden. Die geuren zien er leuk uit maar een kwartiertje na gebruik ruik je er niets meer van!

Het gaat hier om top synoniemgeuren! Ons principe gaat uit van puur kwaliteit van de geuren en niet van de prachtige designflessen en doosjes die je bij de bekende parfumeriezaken koopt. In onze ogen staat de kwaliteit van de parfum op nr. 1 en niet de styling van de fles!

Nieuwe Geuren
Regelmatig worden er nieuwe parfums aan de al zeer uitgebreide lijst toegevoegd. Deze zijn dan vetgedrukt zodat je snel kunt zien welke geuren nieuw zijn.

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet en neem contact met mij op.

de in vet gedrukte geuren zijn nieuw in het assortiment

Geurenlijst Dames 2018

Geurenlijst Heren 2018