VEEL GESTELDE VRAGEN

Kan iedereen kunstnagels dragen?
Nee, niet iedereen is geschikt voor het dragen van kunstnagels. Dat is afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel en het soort werk en/of hobby’s dat men heeft. Sommige mensen hebben erg “vette” nagels, hier kunnen kunstnagels niet goed tegen. U krijgt dan snel last van lucht en in sommige gevallen laten de kunstnagels helemaal los. Ook kunnen sommige medicijnen invloed hebben op de kunstnagels. Het kan ook voorkomen dat sommige mensen geen gelnagels kunnen dragen maar wel acrylnagels (of andersom)

Zijn gelnagels even sterk als acrylnagels?
Het verschil in gelnagels en acrylnagels zit hem in de flexibiliteit, gel geeft meer mee dan acryl. Heeft u van nature flexibele nagels dan kan het mogelijk zijn dat gel beter bij u past dan acryl. Bij sommige mensen blijft gel niet goed zitten en acryl wel, maar andersom komt ook voor. Weet u niet voor welk systeem u moet kiezen, overleg dan met uw nagelstyliste. Door de ervaring en kennis van NagelStudio SGNailStyling kan ik u een behandeling aanmeten welke perfect bij uw wensen, beroep en hobby’s past .

Hoe lang duurt het opzetten van een nieuw set nagels?
Het aanbrengen van een nieuwe set nagels (gel of acryl) duurt ongeveer 1,5 á 2 uur. Dit is geheel afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel en de gewenste kunstnagels. Soak of Gel nagels (versteviging van de natuurlijke nagel) duurt ongeveer 45 minuten.

Is het aanbrengen van kunstnagels pijnlijk?
Niet of nauwelijks. Tijdens het uitharden van gelnagels onder de UV-lamp kan de gel een beetje warm aanvoelen. Maar met goede begeleiding wordt dit tot een minimum beperkt.

Overstappen van een andere nagelstyliste
Het is mogelijk om uw nagels, die door een andere nagelstyliste zijn behandeld, doorNagelStudio SGNailStyling te laten behandelen. De prijs is dan afhankelijk van de gesteldheid van uw nagels. Er zal, voor dat de behandeling start, overlegd worden wat de uiteindelijke prijs zal zijn.

Worden de natuurlijke nagels beschadigd door het dragen van kunstnagels?
Nee, niet als deze op een vakkundige wijze worden aangebracht en tijdig onderhouden worden.