BLACKPOINT PARFUMS

Bij NagelStudio SGnailStyling kunt U naast manicure- en kunstnagelbehandelingen nu ook terecht voor de heerlijke parfums van Blackpoint. Wilt u zelf ervaren hoe geweldig de geuren ruiken? Vraag dan een proefmonster aan of kom langs tijdens mijn openingstijden om uzelf te laten overtuigen door deze geweldige geuren.

De actuele geurenlijst en bestelformulier vind u onderaan deze pagina.

Helaas blijft parfum voor velen onbetaalbaar. Prijzen rond de 40 en 80 Euro zijn tegenwoordig geen uitzondering meer. Daar is nu verandering in gekomen!! Blackpoint is er in geslaagd hoogwaardige parfum’s aan te bieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Waarom zouden we meer betalen dan nodig is?

Wat kunnen de parfums van BlackPoint voor u betekenen?

  • Dezelfde geur als u gewend bent, maar dan in een andere verpakking;
  • Groot assortiment (meer dan 350 verschillende geuren);
  • Al vanaf € 12,95 i.p.v. het veelvoudige;
  • De Blackpoint parfums zijn hoogwaardige synoniemen van de geuren die je bij de lokale parfumeriën koopt;

Parfums van Blackpoint
Blackpoint parfums zijn hoogwaardige synoniemen van de geuren die je bij de lokale parfumerieën koopt.

De parfumolie en alcohol die worden gebruikt voor de productie van de parfums, verkocht door Blackpoint, worden geïmporteerd vanuit Frankrijk. Er worden bijna 3500 ruwe materialen en stoffen gebruikt en er wordt geproduceerd volgens de beste technologie! In iedere geur zit een parfumgehalte van tenminste 24%. Voordat de parfums van Blackpoint bij de klanten komen, worden ze uitgebreid getest door de meest ervaren scheikundigen en experts in het centrum van de productiefabriek in Ankara.
De Blackpoint parfums zijn ook klinisch getest en gebleken is dat de parfums niet schadelijk zijn voor de gezondheid van mens en dier. De parfums worden dan ook geproduceerd met toestemming van het Ministerie van Volksgezondheid en hebben het kwaliteitsstempel van de staat!

Graag wil ik benadrukken dat de parfums die ik u aanbied niet de NEP parfums zijn die je in vele vakantielanden tegenkomt of die je in Nederland op de markt voor +/- € 5,- verkocht worden. Die geuren zien er leuk uit maar een kwartiertje na gebruik ruik je er niets meer van!
Het gaat hier om top synoniemgeuren! Ons principe gaat uit van puur kwaliteit van de geuren en niet van de prachtige designflessen en doosjes die je bij de bekende parfumeriezaken koopt. In onze ogen staat de kwaliteit van de parfum op nr. 1 en niet de styling van de fles!

Onlangs is er een rechtszaak aangespannen tegen onze parfumleverancier D&P Parfum uit Turkije voor het gebruik van originele merknamen. Wij (als wederverkoper) mogen dan ook geen merknamen meer vermelden in onze parfumlijsten.

Om toch onze kwaliteitsparfum’s aan u te blijven aanbieden tegen een zo goedkoop mogelijke prijs hebben wij de ORIGINELE merknamen verwijderd van de gepubliceerde parfumlijst. Bent u op zoek naar een geur dan kunt u mij altijd mailen. Ik weet welke bekende geuren bij de Blackpoint Geuren horen. Wij betreuren dat dit nu zoveel moeilijker voor u wordt, maar…. voor een kleine moeite uwerzijds blijft u uw goedkope merkparfum behouden in deze dure tijden.

Nieuwe Geuren
Regelmatig worden er nieuwe parfums aan de al zeer uitgebreide lijst toegevoegd. Deze zijn dan vetgedrukt zodat je snel kunt zien welke geuren nieuw zijn.

Heb je nog vragen, aarzel dan niet en neem contact met mij op.

Geurenlijst Dames 2016

Geurenlijst Heren 2016