BEHANDELINGEN

In mijn salon bied ik verschillende behandelingen aan op het gebied van handen en nagels. U kunt kiezen voor een handverzorging (manicure), voor een versteviging van de natuurlijke nagels of voor kunstnagels.

Manicure
Uw handen krijgen dagelijks veel te verduren waardoor de conditie van uw handen niet altijd even optimaal is zoals u wellicht graag zou willen. We doen per slot van rekening alles met onze handen, gaan ermee door weer en wind, komen in aanraking met verschillende schoonmaakmiddelen welke behoorlijk agressief kunnen zijn. Een regelmatige manicure behandeling is dan wel zo lekker om uw handen eens lekker te verwennen en te verzorgen zodat uw handen weer snel in topconditie verkeren en u ze weer kunt laten zien. Uw handen  zijn per slot uw visitekaartje.
In mijn salon worden de manicure behandelingen uitgevoerd met mijn eigen product lijn.

Manicure behandelingen geschikt voor mannen en vrouwen.

Express Manicure ca. 30 minuten
De nagels worden in de gewenste vorm gevijld en de nagelriemen worden verzorgt en in model gebracht. De nagels worden behandeld met een nagelverharder en of gelakt in een gewenste kleur. De behandeling wordt afgesloten met een revitaliserende nagelriemolie en een mini handmassage.

Spa Manicure ca. 45 minuten
De nagels worden in de gewenste vorm gevijld en de nagelriemen worden verzorgt en in model gebracht, de dode huidcellen worden verwijderd met een heerlijke milk&honey sea salt scrub en daarna krijgen uw handen een antioxidant protection packing. Na het intrekken van de packing wordt een heerlijke lotion aangebracht waarna de hand en armmassage gestart wordt. Na de massage worden de nagels behandeld met een nagelverharder en of gelakt in een gewenste kleur .De behandeling wordt afgesloten met een revitaliserende nagelriemolie.

Paradiso ca. 60 minuten
De nagels worden in de gewenste vorm gevijld en de nagelriemen worden verzorgt en in model gebracht, de dode huidcellen worden verwijderd met een heerlijke milk&honey sea salt scrub en daarna krijgen uw handen een anti aging pakking en een antioxidant protection packing. Na het intrekken van de packing wordt een heerlijke lotion aangebracht waarna de hand en armmassage gestart wordt. Na de massage worden de nagels behandeld met een nagelverharder en of gelakt in een gewenste kleur. De behandelingen wordt afgesloten met een revitaliserende nagelriemolie.

Kunstnagels
Indien er gekozen wordt voor een kunstnagelbehandeling zijn er verschillende systemen om een prachtige kunstnagel te styleren op uw natuurlijke nagel. De keuze is afhankelijk van een aantal factoren zoals de conditie van de natuurlijke nagel, uw beroep, uw hobby’s en uw lichamelijke gesteldheid, hierbij moet u denken aan het gebruik van medicijnen. Bepaalde medicijnen hebben nl invloed op uw huid en haar en dus ook op uw nagels. Dankzij een goede opleiding en voldoende ervaring kan ik u een product adviseren welke het meest geschikt is voor uw nagels. Ik werk met zowel gel als acryl en zal u hieronder de verschillen uitleggen.

In mijn salon worden de kunstnagelbehandelingen uitgevoerd met uitsluitend top producten

Acrylnagels
Een acrylnagel wordt gemaakt door middel van een poeder – vloeistofsysteem. Wanneer de met vloeistof bevochtige penseel in aanraking komt met de poeder ontstaat er een kneedbaar bolletje welke tot kunstnagel gestyleerd kan worden op de manier zoals u die wenst. Acryl hardt aan de lucht uit en na enkele minuten is de acryl genoeg uitgehard om de nagels in model te vijlen. Om de nagels te laten glanzen wordt de nagel afgewerkt met een glansgel. De totale uitharding van acryl duurt ongeveer 48 uur. Het is daarom ook aan te raden in die periode de kunstnagels niet te zwaar te belasten of te gaan weken in water. Dit kan het uithardingproces verstoren.

Gelnagels
Gelnagels zijn flexibeler dan acryl en worden gemaakt d.m.v. een reeds voorgemengd systeem. De gel zit dus al kant en klaar in een potje en kan meteen gestyleerd worden tot nagel op de manier zoals u die wenst. Gel hardt uit met behulp van een speciale UV-Lamp. De UVA stralen in deze lamp zijn zo minimaaldat ze daardoor absoluut NIET schadelijk zijn voor uw gezondheid. Na de uitharding worden de nagels in model gevijld en voorzien van een glansgel.

Nagelverlenging
Uw nagels kunnen verlengd worden, waardoor u meteen in één behandeling mooie lange nagels heeft in de vorm en lengte die het best bij u en uw handen en nagels past. Afhankelijk van uw natuurlijke nagels kan dit door middel van een tip of een sjabloon.

Tips zijn gemaakt van kunststof die met een klein randje aan het uiteinde van uw nagel gelijmd worden. Tips worden dus niet op uw gehele nagel gelijmd. De tips worden op de gewenste lengte geknipt en in de gewenste vorm gevijld. De overgang van de tip en de natuurlijke nagel wordt transparant gevijld zodat we een vlak glad oppervlak hebben om hierop het gewenste product te plaatsen.

Sjablonen zijn een soort stickers, met een uitsparing voor uw nagel, die onder de vrije rand van de natuurlijke nagel nauwsluitend aangebracht worden. Op het sjabloon kan het gewenste product geplaatst worden. Na uitharding van het product wordt het sjabloon verwijderd en dient de top nog gepinched te worden voor een extra sterke nagel.

Nagelbedverlenging
Speciaal voor mensen met een klein of beschadigd nagelbed, of voor mensen die geen uitgroei willen ervaren aan de vrije top heeft NagelStudio SGNailStyling de mogelijkheid om uw nagelbed optisch te verlengen en beschadigingen en/of uitgroei te verdoezelen! Niet iedereen heeft per slot een prachtig lang slank nagelbed.
Door middel van de juiste kleur acryl of gel wordt er een optische illusie gecreëerd van een prachtig nagelbed. Zoals u ziet op de foto hieronder, heeft het model een kort nagelbed. Op een aantal nagels is er een nagelbedverlening uitgevoerd. U ziet dat de kunstnagel de illusie geeft dat er een hele mooie natuurlijke nagel onder zit.

Nabehandeling
Kunstnagels dient u om de 3, 4 of 5 weken te laten nabehandelen. Afhankelijk van de conditie van uw eigen nagels groeien deze gemiddeld 1 tot 1,5 mm per 10 dagen. De acryl of gel die op de natuurlijke nagel is aangebracht groeit gewoon mee met de natuurlijke nagel. Daardoor wordt bij de nagelriemen een stuk natuurlijke nagel zichtbaar die niet is bedekt met gel of acryl. Als u een French Manicure nagel hebt, zal de witte rand ook niet meer op de juiste plek zitten. Ook de noodzakelijk aangebrachte bolling is door de groei naar voren verplaatst waardoor de nagel niet meer voldoende verstevigd is en eerder kunnen breken of zelfs kunnen liften doordat het zwaartepunt te ver naar voren is gegroeid. Het is daarom belangrijk om niet te lang wachten met een nabehandeling.

Nagels verwijderen
Wilt u (even) geen kunstnagels meer, of heeft u er (even) geen tijd of geld voor? Geen probleem, de nagels kunnen verwijderd worden! Het is wel van belang dat u de nagels door een nagelstyliste vakkundig laat verwijderen. Ga nooit zelf de nagels eraf peuteren, daarmee zal u uw natuurlijke nagel ernstig beschadigen.

Nail-Art
Met nailart wordt de kunstnagel versierd met o.a.. acrylverf, nagellak en/of strass-steentjes. Hiermee kunnen wonderbaarlijke schilderijen gecreëerd worden. U kunt kiezen voor een nail-art op een enkele nagel of op alle nagels, de mogelijkheden zijn oneindig! De prijs van nail-art is afhankelijk van de tijd die nodig is om het gewenste ontwerp te realiseren, voor nail-art en design wordt dan ook een uurprijs gerekend. Wilt u een wat uitgebreidere/drukkere nail-art, overleg dit dan voor een volgende behandeling zodat er meer tijd voor u gereserveerd kan worden.

Design
Een designnagel is het versieren en creëren van kunstnagels met acryl of gel. Een designnagel kan er heel verschillend uitzien, denk bv aan 3d bloemetjes die op de afgewerkte nagel gecreëerd worden of designs die in de nagel verwerkt worden waardoor u een glad afgewerkte nagel krijgt. De prijs van een design is afhankelijk van de tijd die nodig is om het gewenste ontwerp te realiseren, voor design nagels wordt dan ook een uurprijs gerekend. Wilt u een keer designnagels, overleg dit dan voor een volgende behandeling zodat er meer tijd voor u gereserveerd kan worden.

Soak off Gel
 Heeft u van nature mooie nagels? Maar scheuren of breken deze snel? En wilt u liever geen verlengde kunstnagels, maar wel stevige mooie nagels? Dan is Soak off Gel de oplossing

Soak Off gel is het beste te vergelijken met nagellak. Het hardt alleen niet uit aan de lucht. Het wordt net als de traditionele gels onder een speciale lamp uitgehard. U kunt dit dan ook niet zelf aanbrengen, maar wordt als een behandeling aangeboden in mijn nagelstudio. Het resultaat is mooi transparant glanzende nagels waar u, afhankelijk van de groeisnelheid van uw nagels, 3 á maximaal 4 weken geen omkijken naar heeft. Soak Off Gel werkt verstevigend en u zult dan ook merken dat uw nagels veel minder snel scheuren en breken. Op deze manier kunt u uw nagels laten groeien naar de gewenste lengte (beperkte lengte!).

Nagellak die wel 2 tot 4 weken mooi blijven
Stel u heeft mooie nagels van nature die u graag in een kleurtje lakt. Een alom gehoord probleem is dat vaak na een paar dagen de nagellak al gaat bladeren. Of u heeft ze net mooi gelakt en de eerste beschadiging is al weer zichtbaar.

Dan is Soak Off Gel het ideale alternatief!

Soak Off Gel kunt u, naast de eerder beschreven transparante versie, ook verkrijgen in diverse modieuze kleuren. De werkwijze is hetzelfde als die van de transparante versie. Het resultaat is mooi glanzende nagels in de kleur van uw keuze. Het grote voordeel is dat direct na de behandeling de lak helemaal droog en uitgehard is. Geen beschadigingen meer dus! En u heeft tot maximaal 4 weken mooi gelakte nagels waar u geen omkijken meer naar heeft. Na deze periode kunt u de lak weer door mij bij laten werken, indien gewenst uiteraard ook in een andere kleur (lakken in French Manicure behoort ook tot de mogelijkheden). Doordat ook in de gekleurde lakken de versteviging zit, zal u merken dat uw nagels veel minder snel scheuren en breken. Op deze manier kunt u uw nagels laten groeien naar de gewenste lengte.

Let wel!! Soak Off Gel is geen kunstnagelsysteem. Hiermee kunt u het dus niet vergelijken. Er kan geen verlenging gemaakt worden en de lengte van de natuurlijke nagel kan niet te lang worden. Soak Off Gel is niet zo hard als een kunstnagel systeem. Indien u een beroep heeft met wat zwaarder werk dan kunt u beter kiezen voor traditionele gel of acrylnagels.

De voordelen van Soak Off Gel op een rijtje:
– Dun als nagellak
– Sterk als gel
– Tot maximaal 4 weken perfect gelakte nagels
– Geen scheuren, barsten en krassen
– Compleet vijl loze behandeling
– Snelle behandeling

Soak Off Color Gel in combinatie met kunstnagels:
Wilt u wel kunstnagels, maar deze ook afgelakt hebben in een mooie kleur? Dan kunt u de Soak Off Gel ook over kunstnagels laten zetten.